Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

мʏ ƨтαℓκɛя

my lovely doraemon :)

Tuesday, December 28, 2010

fall in love ?






entah lah why hari ni aku happy sangat-sangat ! die chat dengan aku , aku happy sangat ! nak kate aku suke die ? haha ! tak mungkin and tak boleh jadi . . but aku betul2 happy... nak sebut name die ? tak boleh  . . bahaye . .xD kalau aku suke kat die ? bf aku nak letak mana ? tak boleh jadi.  .aku sayang boyfriend aku sangat2 . .die tu comel and funny . .suke tengok rambut die  . .rambut die menarik perhatian aku ^^ smart rambut die , . .
but kalau aku suke die sebagai kawan memang tak salah . .hehe . .gedik betul aku ni ~ haha ! 
later aku story lagi ~ 

Thanks fer Reading (:

kan best aku tak hidup !

        aku betul2 tak larat sangat ! macam nak mati je.  .aku dah tak nak hidup ! kenape aku dilahirkan ? erm. . semua orang tak sayang aku ! semua selfish ! mom and dad selfish ! tak pernah faham perasaan aku ! why ? ape salah aku ? kalau aku dilayan macam ni terus aku lebih rela tak hidup :(  aku always hilang oran yang aku sayang , semua orang nak rampas orang yang aku sayang ! but kenape ? aku nak kasih sayang from mummy ! mummy tak pernah peduli ! daddy pun same ! aku ni macam tak wujud saje ! aku sakit ! mummy tak tahu ! and mummy tak pernah nak tahu .. same like daddy :(  aku just dapat kasih sayang dari boyfriend aku amd member2 aku .  .tapi aku nak kasih sayang mummy and daddy ! itu je ! 

mummy sakit nono jage mummy . . but mummy tak pernah jage nono ! mummy always busy same like daddy .. why you all sanggup tengok nono berjauhan dengan korang ? you all tak sayang nono ke ? time nono child pun nono stay dengan grandpa and grandma :( mummy tak pernah layan nono macam mummy layan abg yoshi and wako :( mummy tak sayang nono ke ? kalau mummy tak sayang nono, mummy tak payah lah lahirkan nono :(
nono sedih2 sangat2 ! nono now dah ade boyfriend yang nono sayang sangat2 ! nono promise nono will take him meet mom and daddy :) even mummy tak sayang nono, nono tetap sayang mummy :)
even mummy always busy , nono tetap ingat mummy :) 

but mummy please , mummy always jage kesihatan .. nono jauh dengan mummy , nono mintak maaf sebab tak dapat jage mummy. . nono betul2 mintak maaf :( nono akan promise after nono habis study nono akan pergi sana and teman mummy :) nono mahu bersame mummy sampai bile2  . .mummy lagi berape hari saje nono genap 17 tahun mummy :) nono spm . .mummy tahu kan means spm ? nono sudah bagi tahu hari tu ? mummy wish nono have a good result okey :)

mummy, if nono tak ade di dunia ni , nono nak mummy tahu nono sayang mummy <3 mummy is my best mother ! mummy , nono happy dapat kenal dengan afi . .die bark sangat ! macam mummy  .. and lagi seorang yuyu ! die pun baik sangat2 ! make me happy but nono rase bersalah sangat .  .arenip marah2 die :( but bukan salah yuyu ! salah nono :( arenip kuat jealous . . but yuyu and nono just friends .. tak lebih . .

mummy , nono always make arenip brokenheart , erm . .patut ke nono break dengan die ? nono bukan tak sayang ! nono sayang sangat2 ! but nono tak nak kecewe kan arenip ! erm . .nono akan bawa arenip meet mummy and daddy at sane :) mummy lately ni , nono always sakit2.  .nono dah tak larat sangat2 . . mummy nono nak sangat2 happy kan mummy :( nono tak dapat happy kan mummy :( nono mintak maaf. . 
later nono update lagi ye. . bye2
mummy you always in my mind and my heart <3 <3 

Thanks fer Reading (:

Sunday, December 26, 2010

gila2 !

about abang izat :)


asal lah semua orang maw secret dgn aku ? hehe ..but aku tau jugak . .bukan aku tak tahu. . wahaha ! akhirnye kantoi jugak kisah abg aku ! ahaha . .ingat kn single. .cis  .. ! rupa nye. tak . .suda di taken . .haha couple senyap2 best ke ? entah2 date pun senyap2 ! haha. ..gf abg izat ni comel tau ! haha. .but mude dri aku.  .;)
aku ingat tue kew same kew. . but tu tak penting hope die buat abg izat ni happy  .. hehe


about abang shah :)


hehe . .malam semalam ! wah ! best ! dapat kenal dengan mamat HANDSOME ! malay mix chinese ! hehe ! cair betul tengok pic die. . but syg die jauh .. die stay johor ! haha .. ingat kan nak usha but tak boleh ... aku wife orang. . haha ! abg baru aku ni name die shah haikal.  .hehe.. age 20 ! aku mude lagi ;
haha.  .! atpi aku tak bohong lah. .abg shah aku ni memang handsome ! erm .. 
aku sayang abg aku ni ! chat dengan die best !
chat lame gile ! dari ke malam hingge lah ke pagi ;
dah lah semalam tak dapat tidur sebab ape ek ? maybe sebab tengok pic abg shah yang handsome +comel ni . .macam2 chat dengan die :) sedih , kelakar ! semua ade even baru kenal. . but abg aku ni paling sporting lah ! suka2 !  

Thanks fer Reading (:

Saturday, December 25, 2010

面白い-面白い !!!

ハハ!この少年は面白いですがあった。 。は、kaは、彼は突然私に愛すると言った必要があります!ワッハッハー!狂気のポリシー!私は、あなたがいない知っている!が心は私と一緒に愛愛が欲しい!ハハハハ!私はあなたはハンサムだが知っている!ふふふ。 。申し訳ありませんが、私は面白いじゃない..笑!
もう一つもありません!クレイジー!メンバー突然の近くに彼は私に彼のガールフレンドを言った!ワッハッハー!本当にバカ!私は、あなたがいない知っている!私が知っているのは好きではない!

最高のバカ!今日はハンサム兄弟を認識するように!ハハ!彼は中国のミックスです!ハンサム!私は彼が私は弟を採用してください!ワッハッハー!弟の名前、彼シャーでした!ワッハッハー!彼は私の彼氏と同じ年齢はでした!二〇大爆笑!彼女がして、さんのジョホールマラッカが研究滞在!ニッケルシャークレイジーハンサム兄弟!私も液体のダイを見た!ワッハッハー!それは私で、この不完全な少年ウーシャに近い場合は!ハハハ!
仁の話は私が望むことを確認します。次回は私はヨーを更新!さようなら!


好きではない!雌犬を降りて!:p

Thanks fer Reading (:

i love mummy

真難過知道痛!我希望有一個健康的各種人。 。 。為什麼我喜歡這個!莫希媽媽親愛的媽媽!莫希木乃伊不想輸!阿德米市新大新爸爸現在的男朋友!莫希想帶她看爸爸媽媽!不是嗎?莫希Moshi的愛,他很想爸爸媽媽!莫希,爸爸想帶回去?莫希附近無聊!週一活莫希! Yoshi的哥哥是一樣的。 。傷心知道!莫希希望留在媽媽!莫希要保持媽媽!莫希莫希去年完成學習要繼續學習東京附近!



                                                                my abang mucuk !

                                                                
                                                        abg ,  adik sayang abg sangat2 ! abg jangan tinggalkan adik tahu !
abang je abg adik ! hehe   .. . . sayang abg lol ! abg kalu sudah married jangan lupekan adik ! then jangan lupe ajak adik makan NASI MINYAK ! hahaha ! hope abg jumpe girl yg baik and cantik ! hehe
abg aku ni handsome comfirm ramai peminat kan2 ! haha ! ye kot . .hehe
walaupun jauh dengah ini mucuk ! tetap syg die mcm abg aku lah ! hahaha
member die kate abg aku ni tak layan girl ! SUMPAH ! aku tak percaye ! first time aku dengar orang handsome macam ni single and tak layan PEREMPUAN ! enah2 GAY ! wahaha ! xD
kadang2 tergode nan abg aku ni ! nak tahu sebab pe ? sebab die handsome lah ngek !
hehe. . tapi tak lah aku syg IZAT KARAT ni macam abg aku ! haha !


post by : meeya karat ! 
          HAHAHAHHA

Thanks fer Reading (:

我愛你

親愛的。
你能為我,我什麼都知道。

今天,你告訴我你還差點被撞到一輛貨車
那一刻,我更擔心呢?

你知道,我是怕你,
我哭你知道,
怎麼辦呢?

但願我想如果你不這樣做,
我該如何..?

你能告訴我你對我並不重要
你更重要的是我!
ARENIP我愛你!

只是在我的心裡吧!
我真的愛你
鏈片的感覺對我來說是非常重要的,
不過,我想告訴你如何如何好一項有價值有意義的都好。

我希望你喜歡這也率
因為我不能讓你走!





親愛的,記得你說。
你有沒有想過這右邊的床是我。
睡覺,起床,困惑,以幫助支付的空間隔壁怕我和寒冷。

我想說,在其他人一天
我讓你醒來之前,時刻
我會看到的。

相信我
^______^"
我靠你不要走。
Thanks fer Reading (:

Saturday, December 18, 2010

i love euu forever sayang

THIS my HUSABAND ! i love HIM  so much fucking bullshit ! 
i can't live without him :( i hope we'll forever sayang ! wo ai ni !
his name hanif bin I DON'T REMEMBER sorry dear :( his age 20 ..
i'm more younger than HIM right ? haha ! my husband like a korean tahu ! 
haha because of that i love him ! like a chinese +japan +korean +malay ! haha !
all him ! haha .. even he kecik i tetap anggap die BESAR macam GAJAH ! 
haha ! muah !
you are my soul , my doraemon , my pillow, my gajah , my badak ! HAHA
i really love euu dear :D i can't live without you !
i promise with you i never curang dengan you ! ;D
i hope you also like that ;) 

Thanks fer Reading (:

Friday, December 17, 2010

私の名前emeeyakoアッセイ。 。私は太平に住んでいます。私は広島、日本では、発話が、私は 16 ...私は3人の兄弟姉妹を持っているされるまで台湾で育った..弟の yoshifumi ッセイ。 。と弟のemiwakoアッセイ。 ..それはの私は再び更新されます..あなたに別れを愛して 

nama saya emeeyako asai. . saya tinggal di taiping . .saya di lahirkan di hiroshima, JAPAN tapi dibesarkan di TAIWAN sehingga umur saya 14 ...saya ada tiga adik beradik .. abang saya nama Yoshifumi asai . . dan adik saya emiwako asai. .itu saje .. nanti saya update lagi .. bye love you 
<3

Thanks fer Reading (:

copyright@every note down at the above all OWNERSHIP EMEEYAKO ASAI