Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

мʏ ƨтαℓκɛя

my lovely doraemon :)

Saturday, March 26, 2011

i am who i am


hangout . thanks sys laila :) 



Thanks fer Reading (:

sayang kau

sayang , sumpah aku sayang kau je tahu ! sayang , kenapa kau asyik-2 sakit ? kau sakit ape ! kenapa sikit-2 demam ? kau tak jaga kesihatan eh ? emm sayang please bhaii jaga lah kesihatan tu ! tak sayang aku ke ? aku cinta kau plus plus sampai mati ! sayang even kita tak pernah meet tapi kau tetap dihati aku walaupun kita jauh ! muah ! sayang , aku selalu buat kau sedih ! kau maafkan aku sayang ! oh godd please don't SEPERATE with him , just him now in my heart ! i don't have anybody in my life except him ! oh god , please protect him , :( i can't protect him cause we're too far :( GOD , hope i'll and anep have mate oh godd please :( i really-2 love him more than my life and my parents , <3 


 honey you know what everyday you call i mesti you ask i " you happy tak couple dgn i ? " sayang you wanna know my answered is I'M SO HAPPY COUPLE WITH YOU HONEY ! even you tak happy dengan i tak sayang i :) i tetap sayang you until my end breath :'D . you'r the first boyfreind that i have :) you kinda kindness , cute + handsome + romantic and important is you always sing to me song like a g6 , i'll happy when you sing the song at me :) kinda happiness <3 never forget it :) dear , i afraid if i lost you in my life ! ouch. can be crazy if you leave me :( i cannot live without youh sayang <3 


sayang , you ingat tak everytimes you call i ? you suke cakap heyy ! haha suke tahu comel sangat even garau tetap best and comel <3 i suke ikut cakap you sebab suke usik you :) you gedik tahu time gayut sama i , aww best kot you gedik and manje dengan i :) huwaa ! tak akan lupa itu ! you suka buat bunyi mengada-2 aww suka lah syg you manja sangat time tu <3  i suka time you kiss i , huwaa sayang so sweet , suke kiss banyak-2 kan , ! ee muah muah lah ! dah lah gedik manja pula , saya sayang awak tau <3 jangan lupa saya even macam mana sekali pun yeah syg <3 muah! 


                                                                     MY SAYANG MUYA FB <3
                                                     http://www.facebook.com/profile.php?id=100001046016752
Thanks fer Reading (:

http://twitter.com/babeyako
my twitter
Thanks fer Reading (:

Sunday, March 20, 2011

haizz xD

wiii ! best nya dah sampai RUMAH KESAYANGAN SAYA <3 , haizz pergi holiday macam tak pergi je , tak happy pun ! aisss! fikir pasal my baby punya pasal tak ada mood nak enjoy ! emm , sayang aku syg kau lah ! adoi semalam hari yang tak boleh aku lupakan sepanjang hayat ku hee , time mahu balik TAIPING PERAK , huwaa hujan time tu uncle aku bengong sgt pergi bawa kereta laju2 then break kuat sgt kan  dah jadi accident ! haizzz nasib baik lah hati aku terdetik mahu pakai seatbelt tu if tak , tak tahu lah aku ne hidup ka tak , pleasure of godd aku selamat ..semalam juga lah kenapa lah kena tinggal rumah cousin yang agak sombong dekat simpang pulai (ipoh ) ! benci betul ! huwaa ! :'( dah lah buli aku ! terpaksa bagi dia lappy sebab dia mahu guna ! dah lah besar dari aku ! age pun dah 20 but still perangai mcm ANAK BERUK LEPAS BERANAK ,! eee ! semalam gayut sama husband saya , kesian dia sebab dia sakit , haisss kesian dia :'( lately nee husband saya sikit2 sakit :( why nee ! huwaaa risau gila ! jangan lah dia pergi ! takut kehilangan dia ! dia ja jantung hati aku , <3 no one can replace it :) just mohd.hanif bin baharuddin in my heart until dead <3 <3
Thanks fer Reading (:

my grandpa - aqil

wiiiii ! hari ni mahu story sikit pasal grandpa aku , nama dia aqil full name ? haizzz tanya dia sendiri lah , heee ^^ age sama aku but dia tua lagi , HAHA XD asal taiping kot but now stay kat PENANG heee , die handsome oh ! haizzzz mcm DAFI PUN ADA JUSTIN BIEBER PUN ADA , haizz ! jealous cause dengan kecomelan dia ! eee haha XD suka panggil dia grandpa sebab dia tua ^^ dia suka TEMBAK dgn aku ! haizzz sekali aku bagi senapang badak huiss best je kena dia ! dia single nee , haisss tak percaya kan ? handsome mcm tu SINGLE ! haizzzz ,..maybe suka jual MAHAL , :) heeee grandpa , grandma syg grandpa tahu ! syg grandpa mcm kawan lah :) heee thx nee cause sudi jadi kawan grandma even tak pernah meet :) grandpa takecare yeah ! jangan jahat sangat , heee :)


Thanks fer Reading (:

等 待 、


thursday 晚 上

等 Dear ♥ 10 點 放 工
然 後、
來 載 wo' 出 去 ^________^

去 哪 裡 呢 ??

去 打 擾 男 人 與 男 人 d'  聚 會
爲 什 麽 說 打 擾 呢 ??

因 為
wo' 在 場 d' 話 、
Dear 就 不 能 sen kui 料 xDD


以 上 所 說 d' 、
是 阿 佬 先 生 跟 藕 說 的 ^_______^


還 有 一 個 原 因 就 是
清 一 色 全 是 男 人  ♥

幸 好 、
經 過 上 一 次 d' 經 驗
 wo' 聰 明 料 ^_________^


於 是 、
約 了 Pinkki 出 來 

順 便 拿 東 西 給 wo' 
是 只 手 工 熊 熊 ^________^


很 可 愛 d' 哦 


end

Thanks fer Reading (:

烦人的一年@@


不知道为什么  今年特别衰

感情  事业 友情 都很不顺利

也许  那么小 还不适合谈恋爱
有一个对我很好的人

什么都顺着我

也许我真的不懂得珍惜

很对不起他

我不该在彷徨的时候答应他

我有趁早放弃

没让他伤的更深

我只能说一万个对不起

唉~

就这样

我被当成坏人看了

无所谓

我认错

但是不要在我背后骂我

你没有资格

4月就要搬去姨婆家住了

不用再看到你们这些该死的东西

感觉舒服多了

当然

我也有很不舍的朋友

我要在genting 工作了

我可以想象得到  真的很闷><

没关系

加油!为了钱!

没错  我是爱钱的女生

因为我不想我的生活很难过

我不想靠男人吃饭

那样会很丢女生的脸

10号要到了

要去学校拿成绩~

我的妈呀~

我真不想拿~~

我知道很烂~

现在的感觉就是。压力+压力=头痛@@

Thanks fer Reading (:

Tuesday, March 15, 2011

awak , saya syg awak ,

mohd.hanif bin baharudin , saya sayang awak tahu , saya pergi holiday nak fun but can't sebab selalu fikir awak , awak sihat tak dekat sana ? ada gedik tak ? lately ne , i teringat you je :( tak tahu kenapa , i tak boleh nak diam je , mau call you credit pun tak banyak :( sayang , kita ne ada jodoh ke > adoi ! syg i tak boleh kehilangan you :( you sorang je husband i ada , i tak boleh hidup tanpa you ! adoii :( you dah cukup perfect for me :( i suka panggil you GAJAH , BADAK , DORAEMON , MONTOL , GENDUT , KEDING , PEKAK , SOUNDTROUBLE , PANDA , MAK NYAH , PONDAN tapi awak tak marah pun :( oh god ! awak baik sangat ! sukar jumpa lelaki macam awak , sanggup call saya and pergi topup everyday 10 ringgit just nak gayut sama saya and 4 kali datang taiping but tak pernah meet bukan tak mahu meet tapi awak datang time tak tepat :( kesian awak , saya tak pernah hargai awak :'( awak saya mintak maaf sebab buat awak macam tu :( tapi saya tak sengaja , :'( 

awak , ingat tak kita pernah break dah :'( break dengan awak sebab saya tak layan awak selama SEMINGGU , tapi bukan tak mahu layan awak tapi saya balik country saya sebab ada hal mommy saya sakit bukan saja2 :( mahu call pun bukan nya dapat sangat time tu :( saya dapat tahu awak cakap apa entah kat adik angkat awak , perlu ke saya bagi tahu ? tak perlu tapi awak fikir lah sebab awak yang buat :') tak apa saya tak kisah sebab saya memang patut dikata macam tu :') * chill meyya ! humph ! then i tak tahan sebab saya miss awak sangat ! saya mintak couple balik , :( then awak terima saya but awak suruh saya janji yang saya kena hargai awak :) yeyy ! saya janji ! but after one months maybe saya buat balik perangai saya yang macam anak monyet ne ! tak hargai awak,  kita hampir break dan saya ingat awak cakap apa kat saya awak dah bersumpah kan ? emm ! awak cakap lepas ne jangan cakap lagi perkataan PUTUS OR BREAK OR CLASH  :) saya janji dengan awak time tu ! yeyy ! saya tepati sampai sekarang :) awak suka salah kan diri awak sebab tu saya suka cakap kita break :'D tapi saya tak mahu , saya suka cakap macam tu but tak pernah pun nak break ...

awak suka call saya , but saya je tak :( saya bukan nya boleh keluar dah sesuka hati nanti credit habis , mahu tanya khabar awak ke , ade emergency ke , susah kan ? faham lah eh , :) awak ingat tak kucing saya tu ! wowooot ! dia buat aurghh sebab dia suka cakap dengan awak lah , then die cakar i , i nak menangis :( but you tegur "kenape but die kan dah marah " hehe ^^ awak , saya suka ikut cakap awak , awak suka cakap saya gedik , saya suka cakap awakk jaaahhhatt ! hehe ^^ awak suka hentuk kepala awak kat dinding ! disebabkan say syg awak , saya pun buat juga , awak ingat kan saya sampai menangis nasib baik sikit je darah :( tapi saya yang mau buat so tak sakit sangat cuma rasa tima tu jadi bengong jap ^^ XD 

 awak , awak awak ! ingat tak mula-mula kita kenal ? adoi ! kelakar kan time kita kenal tu , :D saya jatuh cinta dengan awak lepas tengok pic awak tu ! awak tegur saya , hati saya cakap * macam handsome je mamat ne , then saya tengok gambar awak , memang awak handsome ! saya tergoda lah <3 then entah saya tercakap kat awak hope you will be mine ! HAHA memang tak sangka kan ? saya sanggup tinggal IFRAN DANIEL FARHAN semata-mata sebab saya dah suka awak ! irfan macam awak juga suka call saya , tapi awak lain ! awak istimewa dan sebab itu saya pilih awak ! saya ingat lagi irfan kata ape *meeya dengan dia tak akan kekal lame , percayalah * jahat kan die ! kejam ! hope kita kekal yah sayang sampai kita mati yeah <3 before kita tak couple lagi , awak call saya , saya angkat and jawab lah *hello haha ! awak tahu tak saya takut mau cakap dgn awak sebab suare awak garang dan garau gile :') takut je dengar , then kita always message then kita couple , adoii ! best je time dapat awak tu :) saya suke usik awak sebab seronok awak cakap iloveyou kat saya :) haha * gedik betul aku ne  XD  hehe itu je saya mau update pasal ne <3 <3 <3
ILOVEYOUSAYANG UNTIL I DEAD <3 <3 

Thanks fer Reading (:

pening kepala

aiss , nampak je holiday but pening kepala , pusing2 , :( sempat main kejap je :( huwaaa ! mahu hujan dah , aiss ! tak ape2 esok ada lagi ^^sumpa memang best lah ! aiss , nak je rasa macam budak-budak , aiss jealous  saja aku tengok adik sedara aku yee and lim :( jealous ! haiss ! best kot jadi budak-budak walupun kejap :) hee
montol saya sayang awak ! awak sayang saya ? saya miss awak ! awak miss saya ? hope mcm tu juga :'D 
bye <3

Thanks fer Reading (:

Monday, March 14, 2011

fikir mau mati je

last week MONDAY 7.3.2011 balik school terus jumpe doctor cause dah buat appoinment , doctor cakap eya dah sihat ! eya HAPPY GILA-GILA , ! but after 3 days dah jumpe doctor eyaa rase letih sangat :( tak pernah rase letih macam ni perit je rase kena tanggung bende ni sorang-sorang ..you guys nampak je kan meya happy ? yeahhhh ! meya nampak happy but luaran je hati meya sedih + sakit ! tak larat nak tanggung ne , family meya dah habis musnah :( tak ade lagi kebahagiaan , mommy  pergi tinggalkan papa :( tak tahu kenape , ape salah papa di mata mommy pun eya tak tahu :( eyaa ingat keputusan eyaa betul hope meya happy tinggal kat MALAYSIA ,but tak lagi bertambah perit hidup meya dibuatnye :( meya menyesal sebab tinggalkan papa , mau balik sane dah lah mahal , meya pun bukan nye banyak duit pun :( itupun duit simpana meya untuk masa hadapan
auntie why auntie and uncle paksa meya makan ubat tu ? meya makan ubat tu ade ke meya sihat ? doctor tu salah ! meya rasa lagi sakit :( PERIT SANGAT NAK HADAPI NI :( papa , nono mintak maaf sebab tinggalakn papa sorang-sorang ! papa dengar tak ! nono sayang papa , mommy why tinggalkan papa ? mommy tahu kan papa sakit ! mommy ! jawablah ! why ! mommy tak kesian ke kat papa kat nono adik and abg ? mommy , kenapa berubah jadi macam ni ? kenapa mommy :( apa salah kami momy ? ape dose kami sampai mommy mahu tinggal kami semua ? mommy pergi macam tu je :( meeya sakit mommy pernh datang tengok eya ? tak kan ! why mom ?. meya tak kisah lah semua tu maybe sebab momy tak syg meya , meya faham momy ! momy balik lah ,please ! papa need you , die sakit tenat sekarang ni , mommy ! please meeya merayu mommy balik , if mommy tak mahu balik sebab meya tak apa but please do it for papa ! eyaa tak larat dah mommy rasa mahu mati je , meeya sakit sangat ! meya tahu doctor tu tipu ! mommy please :'( meeya ingat time meya kecil , mommy selalu hug meya ketat-ketat :) mommy ingatkan ape yang momy cakap kat meya , belajar betul2 , jangan bercinte before habis study , jangan buat bende tak senonoh :( momy ingatkan ?  tiap kali meya menangis , mommy selalu lapkan air mata meya yang mengalir :( tapi kenapa meya tak boleh rase semua tu lagi ? adakah mommy benci meya ? mommy ! meeya nak sangat bawa arenip jumpe mommy tapi mommy pergi :( mommy tak sempat tengok arenip , orangnya baik , funny , handsome , always make me happy with him :( jahat macam mane pun mommy , momy tetap dihati nono :( meya nak sangat family kita mcm dulu boleh kan mommy ?eemm :( mama dengan abg mesti dah lupekan kak nono kan ? abg moshi ! mane kau kenape tak pernah tanye khabar aku ? oh korang kan dah lupekan nono :(  meeya mintak maaf sebab pernah lawan cakap  momy , pernah tolak momy tapi meya tak sengaja momy ..if papa and momy tak ade tak ,tak ade lah meya ne :( walaupun korang dah lupekan meya tapi korang family terbaik meya ! andaikan meya diberi peluang dan boleh putar jam , meya mahu kembali bersame korang ,peluk korang dan mintak maaf itu saja meya mintak , meya mahu mcm orang lain juga , ade family happy bahagia je :( 
arenip hanzz terimakasih sebab hadir dalam hidup saya :)  terima kasih juga sebab bahagiakan saya ! saya sayang awak sangat ! jadi bila kita clash awak jaga diri lah elok-elok :) itu je saya harap
iloveyou <3
 ya allah , kenapa kau berikan dugaan ini :( KENAPA ? aku tak dapat hadapi semua benda ini sorang-sorang :(
ya tuhanku , kau lindungi lah orang-orang yang ku sayangi :( mungkin kau akan ambil nyawa ku juga :( 

Thanks fer Reading (:

today is the lucky days ! thanks god

hari ni aku happy gile-gile bhaii ! first thing hangout with budak2 gendut ! then dah berbaik semula dengan anis beylla and naim mosh ! oh seriously i'm telling youh , kinda happy this day ! never happy like this before (:
thanks god <3 
for anis beylla > thanks cause wanna forgive me and we start again our sibling adopt ! hiyyyipp !
sys sayang kau tahu tak ! aiss <3 jangan tinggalkan sys lagi , cukuplah sehari :') so hope after this no more fight (: sys suke perangai kau sebab nampak MATURED hehe even age kamu baru 13 kan ? hee XD 
for naim > thanks cause wanna forgive and start again our sibling adopt (: yipppi ! sys sayang kau juga (;
aiss <3 kita tak perlu gaduh lagi ok ? enough lah , sudah berweek2 kita tak bertegur kan ? so hope after this no more fight (: sys happy sebab kau dah MATURED now ! :) even age kau baru 15 kan ? ahaha XD 

i love both of you <3


Thanks fer Reading (:

sayang , aku sayang kau tahu tak !

sayang aku cinta kau doh ! kau sayang aku tak ? sayang kan kan ? hehe ! sayang kau ketat-ketat lagi ! muah muah ! kau jangan curang sama aku yah , kau curang aku bunuh kau gila-gila macam sosilawati ! tahu !
kau jangan curang sama aku bhaii ^^ kau curang aku teragak-agak bunuh cewek kau tu ! aku cari saje sampai jumpe *buat-buat gangster ^^ ahaha XD kau tahu kan aku tak boleh hidup tanpa kau sayang ! kau penawar hati aku yang sudah terluka , hee ^^ hati aku boleh patah jika kau meninggalkan aku , * jiwang nee ^^ 
aku patah-patahkan tulang kau tu sampai hancur ! berani curang kan ? aku berani buat macam tu :)
aku mohon ampun jika aku buat salah kat kau sayang ! aku tak bermaksuda mahu buat itu semua tapi mungkin aku buat semua tu tanpa aku sedari , aku bukannya hidup lama lagi , aku takut jika aku pergi ada orang yang lukakan hati kau :'( aku takut hidup kau tak tentu hala aku takut kau tak jaga diri kau dan aku takut kau sakit :(
aku mintak maaf sebab tak dapat berada disisi kau , mintak maaf sangat-sangat , :) aku suke kau nyanyikan aku lagu LIKE AG6 awww ! best der ! sakit perut aku dengar kau nyanyi kelakar tapi voice kau memang best sayang ! kau always call aku aku je rarely call kau , tapi aku harap kau faham kan ? aku ni bukan nya boleh keluar sesuka hati dah , hope faham lah yeah ^^ aku sayang kau macam aku sayang parents aku bahkan lebih dari parents aku ! hee XD even kita tak pernah jumpe or webcam aku tetap sayang kau dimana pun kau berada biar jauh di mata tapi dekat dihati * ceh-ceh aku sayang kau lah GENDUD ! 
muah muah sayang <3

Thanks fer Reading (:

tak larat but best day today !

emm , hari ini hari ape ? isnin adoi sampai lupe hari ni hari ape , penat gile ! kaki sampai tercabut ! haha XD aiss , but best lah tadi gelak sampai tergolek kat bawah ! aiss , hehe ! adoi macam-macam saja si erfaa , eyla , farah and melly ! adoi best gila ne ! erffa best doh tadi kita main buaian , gelongsor ! heee ^^ best kot rase macam tak mahu balik saja time tu tapi mahu hujan dah kan , eee ! best gila HANGOUT WITH EYLA HUDGENS ! adik best der hangout dengan kau , hebat arh ! sakit perut aku dengan kau asyik buat lawak saja ^^ adik chubby comfirm lepas ne slimm millim !ahahaXD kau chubby dik but comel <3 muke macam ANAK MAT SALLEH :) jealous kot !
perangai macam TOMBOI tak padan dengan suare , suare kau LEMBUT gila dik ! se erffa dengan farah usik kau kan ! kesian nye adik aku nee ! haha XD but dalam hati padan muke ^^
tapi sayang lah tak sempat mahu snap same-same ! tak terfikir balik rumah baru teringat ! friends kau dik sapa tu nama dia ? aaaaaaaa..... farhana kan ? wah  macam amoi dia tu ^^ jealous juga :) after this kita hangout lagi snap pic same-same ok ? 

Thanks fer Reading (:

Sunday, March 13, 2011

takut kehilangan die

Meya dah couple same Arenip more than  4 months , but never meet :'( mahu saja meet mesti ada halangan ,why?
meeya dengan die tak ade JODOH ke ? emm , meeya sayang sangat dekat Arenip Hanzz ! if kehilangan die meeya boleh JADI GILA ! aiss XD , mahu sangat-sangat meet MOHD.HANIF BIN BAHARUDDIN 
but why mesti ada halangan ? aiss babi -..- 
note for him - sayang iloveyousomuch ! i'll loveyou until i dead ! i'm begging youh dont leave me :(
i need youh in ma LIFE ,  my life can suck without youh ! you'd my soul my everything :) 
youh always make me HAPPY WITH YOUH <3 thx sayang for all this , you always call me , layan kerenah i , always make you brokenheart never understand youh but you know what i didn't mean wanna do that at youh
i really-really love youh , already fallen love with you , aww <3 like it :) muah muah ! sayang you know what , 
swear you'd the FIRST BOYFIEE that make me HAPPY AND SMILE AND SAD AND CRIED , hehe youh the first boyfiee that make me like that ! hehe thanks a lot sayang <3 i cannnot live without youh sayang , i mintak maaf sebab buat youh sedih but i didn't want make it :( so please forgive me yah honey ! i'll always love you kinda if in what always love youh <3
love youh my husband <3 
THANK YOU 



here again ! ahahaXD wanna story liitle bit about this guy ! his name hasby :) maybe just guess ;)
my new brother eh not  my sugar brother , hehe , still new know him ,he's caring too like my husband :) love to chat with him , kind funny bit :) hehe ! but always talk to me eat and eat and eat , aiss , he said if i'll chubby i'll more and more cuties ? wow ! ahahaXD no need lah bro , i'm already kinda chubby girll nee , XD '
thanks a lot cause be my sugar bro :) hope ourfriendship never end :)  nice to know with you
THANK YOU 


here story again ! hehe this my new little systa EYRA EVOL short name fer her :) sweet 15 ans currently stay in PENANG :) she has very lovely face , i'll also jealous with her ,ahahaXD even we're just new know each other i already love youh like my sys already <3  she's caring too :) she so kind person :) awww <3 
dear , sys sayang kamu tahu ! so don't notty2 ahaha XD , takecare of yourself , sys can't look fer youh cause we've so far right ? by the way thanks a lot cause be my sys adopt even we've not know each other well
hope ourfriendship never end sayang <3 nice to know with you 
THANK YOU



Thanks fer Reading (:

Saturday, March 5, 2011

4am

哎哟喂  我滚回来啦~

很抱歉那么就没有上来了~

因为我放工回家就很累了~~~

上个星期五,本小妞放假

然后就约了我久违不见的老婆们一起出去~

这一天  我终于可以回味我在中学时候大老早的就去米口家

哈哈 不过感觉有点不一样了

以前是穿着校服  然后和米口一起去上学

现在是穿着出街衣服~~

去到米口口家就开始准备了

然后等米奇还有milky来~~

我好久没有帮他们化妆了~~

~\(≧▽≦)/~啦啦啦

我帮他们化完妆后,milky就来了

她她她。。来和我们请教怎么戴隐形眼镜 xD

戴了很久都还是失败  到最后还是成功了~~

我们出发咯~

去jusco唱k~~

好久没有一起去唱歌了TT

米口口有一点心情不好

因为她手痛~~TT

我们一起唱了老婆这首歌

可是我不知道做莫哭= =

哈 因为歌词很像我们呀~~

不知道几时还有这样的机会~~

唉 好难得啊~

每次去唱k,到了尾声的时候后。。

我们总爱跑去厕所~~因为呢。。。

拍照!!~xD

这么难得 当然是要拍照留念的啊~~

过后我们就出发去the mines

去the mines真真目的是——大头贴 xD

到了那里 米口去买珍珠奶茶喝

milky就想要吃榴莲pie~

我们就去找~~

结果找到了 xDD

哈哈  我叫了一碗外观很美 但是却难喝到不行的东西><

到现在我还记得那个味道  呕~~

榴莲pie到了~~真的很好吃哦~~~

我才发觉  原来~有两个不喜欢榴莲的人

哇哈哈哈~~~

吃完后我们就去拍大头贴了~~

然后就回家luu~~~

真的不舍得呀·~~~唉~~

有没有那么一个人``
当你孤单伤心的时候总是想着他,

-在我心里总有那么一道影子,
磨灭不去|


有没有那么一个人``
即便他做了什么事,
你也总是能够笑着说无谓

-只要他开心,
我有何不可? :] |


有没有那么一个人``
你总是为他将眼泪往肚里吞,
眼泪只能偷偷的在心里流

-泪,
是可以为了值得的人流的...|

有没有那么一个人``
你总是为他担心受怕...

-因为没他的陪伴,
我心里总焦虑不安,
害怕等待的离去的未来|


- 有没有那么一个人``
成为你生活中的一部分
你却全然不知

-当一切成为习惯...
一切成为自然..


-有没有那么一个人 ``
你为他戴上了戒指,

-戒指 不是一种装饰,
它却代表了,
他栓住了,
也锁住了我心里的入口...||


-有没有那么一个人,``
无论他许过多少承诺,
无论他做过多少,
无论他违背了多少,
也是能一笑而过,

-诺言,
在彼此相爱时,
都想努力完成许下的承诺,
不爱时,
却是多余的.. 


``有那么一个人,
因为她我改变了一切,
我也愿意改变一切,

她说,
未来由她创造,
我会默默的陪着她
一步一脚印的完成
她所谓的未来,

``有那么一个人,
就算她伤害我多深,
我也愿意为她奔波

我也毅然为你戴上了微笑的面具,
Bi..只要你开心=)
我会陪你走下去的...
我不会要求太多...
只要你心里...
有我就好...
哪怕是0.01%的位置..
我也愿意...



Thanks fer Reading (:

grrrrrr , ilove him nee




if aku hidup degan si peng  babi ni memang best sikit - Benda bodoh aku degan feng buat time tu , buat bising dekat ts hari tu malu betul aku , yang si feng ni bangang , buat malu aku jah time tu , dah lah macam orang gila dah aku time tu , aiss, menyanyi sorang-sorang , ramai orang tengok ! omgg , malu gila ! aku pun buat muka tebal lah , aiss , tiba-tiba ada sorang mamat ni tanya aku , " awak ni malay ka ? then aku jawab balik , " saya mix saja " die kata oh , boleh bikin girlfiee tak ?> ahaha , aku cakap gila kah ? tetiba dia cakap , bukan awak lah belakang awak tu , aiss , malu gila nee ! feng kembang habis lah si mamat DIEDIE suka kat dia , 
malam tu tima aku bergayut dengan husband aku m ada orang call , aku tak angkat mau gayut punya pasal later laki aku marah if aku off dia punya call , gayut lama jugak , then dalam pukul 5 lebih ada message , terkejut beruk punya pasal , boy yang buat malu aku tadi text aku , ahaha (!) die mintak couple nee , aisss , aku tolak , die mau bikin adik ,aku tolak jugak , mau bikin scandal tolak jugak , aku tanya dia age berapa ? then dia cakap 26 , bapak betul ! jauh LOL beza nee , aisss ingat kan si mamat diedie ni 21 ke 19 ke ape ? die memang HANDSOME ! serious aku cakap , first2 tengok die tergode , lepas die malukan aku , rasa mau sepak jah , aisss

ha , mau tau ni sape ? laki aku nee , sayang die ketat plus gila , aisss , boyfiee yang paling aku sayang ni , die lah husband aku , boyfiee aku , scandal aku , baby aku , father aku , ahahaXP
SAYANG INI BIY KETAT2 , AISS , but aku tak pernah hargai die , dah banyak kali nee die datang taiping but tak pernah meet lagi , dah 4 kali datang taiping aku selalu bagi alasan , aku bukan saja2 bagi alasan tapi aku memang busy time die mau meet aku , time tak bagi aku meet die apahal ! arhh babi -..- ingat senang mau meet dia , dah lah dia stay penang , aku taiping , aiss jauh , banyak kali jugak aku bagi die brokenheart , banyak kali jugak aku tipu die , aisss , tapi now tak sudah , cause aku sayang die sangat-sangat nee , die jantung aku , aku tak tahu kalau aku kehilangan dia , macam mane lah hidup aku , sengsara hidup aku mcm ni , tak tentu hala now hidup aku pun tak tentu hala , takut nee if dia tinggalkan aku or ada orang lain ambil dia dari aku , memang aku bunuh lah sape ambil dia dari aku (!) boyfiee aku jugak lah yang nak kebas aku tahu lah dia handsome ! pernah sekali aku guna pic laki aku nee , aisss , ramai pula yang IM aku kat FACEBOOK , mau kenal lah apa lah , padahal tak tau aku ni girlfiee die , aisss , gedik betoi noh hampa !  dengan aku tak mau kenal pula , mai kat laki aku waa ! gedik ! aisss , penumbuk sekor-sekor ! dia cinta mati aku neee ahahaXP ,THANKS GOD cause you make me fallen love with him , i can't live without him 
sayang kamu arenip hanzz <3

ILOVEYOU SAYANG <3


Thanks fer Reading (:

copyright@every note down at the above all OWNERSHIP EMEEYAKO ASAI