Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

мʏ ƨтαℓκɛя

my lovely doraemon :)

Tuesday, April 26, 2011

prince william and kate middleton

CONGRATULATION OF PRINCE WILLIAM AND HIS FUTURE WIFE KATE MIDDLETON . WILL MARRIED ON THIS FRIDAY :) AWW <3 CONGRATS ILOVEYOU BOTH OF YOU , HOPE YOU GUYS FOREVER AND HAPPY UNTIL THEIR ENDING :)

Thanks fer Reading (:

Friday, April 15, 2011

lappy lappy lappy :(

LAPPY ! why suka buat aku macam ini ? suka rosak ? emm :( baru je ambil hari tu , aiss kau  ne kan hempuk juga ! huwaa , lambat saje guna computer :( TAK SUKA ! benci ! lappy tak sayang aku ka ? :'( emm , macam-2 problem coming :'( huwaa !

hari tu gaduh dengan my husband :'( huwaa ! now sikit-2 gaduh ,problem kecil jadi besar .. macam dah mahu ***** :'( tak mahu ! i love my husband :'(  wo yuan hen sheng bu chi ben :'( wo shi diao wu zhang fu :( wei he yi bian geng :( ji shu qing bao fou lian wu ? haizz sokey <3 
Thanks fer Reading (:

幸福如果可以完美就好!!!

記得你曾經說過爲什麽人家看耦們的部落他們會心痛會難過
你說又不是他們的事,怎麽他們會為耦們的事而掉淚.

復合了幾天,耦們都沒有好好聊過.
耦知道耦的脾氣坏了好多
復合后你總是在忍讓耦.

耦其實不是不了解你的心情
不是不在乎你

而是不知道爲什麽,
每一次聽到你那种懷疑的語氣,
耦就會很沒有心情
會冷冷的對待你

耦知道這幾天你好不開心
也知道因爲耦的脾氣
你就要忍 就要說1句 老婆對不起.
耦還要冷冷的對你說 嗯 沒關係

耦了解你的心情
也能感受你的心痛
因爲之前的你就是那樣的對待耦.

耦真的不知道爲什麽,
復合后沒有安全感.
感覺你會突然變那個會捨得丟下耦一個人哭泣的男人!!!

耦受不了,
希望你記得耦爲什麽當初會說分手!!!

耦知道耦的所作所爲會讓你不信任耦
對不起

耦答應過你的 耦會改
會做你要的那個乖老婆!!!

耦會做你要耦做給你的證明
證明耦愛你
證明耦在乎你

可是明天的事~
耦真的希望你會為耦1次
不顧一切的讓耦開心一次!!!
耦沒有要求些什麽,
只是需要你1天而已.
你是否會讓耦失望?!!!

對你說一句 耦愛你

害怕失去你!!!

記得有人說過,
上天給人分分合合不是在耍他們,
而是要給他們考驗!!!

而耦們應該互相體諒
互相忍讓

這才是白頭到老的意義!!!
Thanks fer Reading (:

Tuesday, April 5, 2011

you'r in my memory

anep ! ape salah meya dekat anep ? yeahh sampai bagi pasword dekat kak liya ? :( emm meya syg anep tahu tak ! lepas meya baca message tu :( sakit hati meya dan meya tak percaya langsung orang yang meya sayang buat mcm ne dekat meya ? ouch :'(

idk lah anep . now if die lagi penting sokay lah just go with her and make your life good :D maybe she's a kinda girl can make you life happy :) yeah i think your life is better if with her right ? yeah go on :) thanks make me happy and make me as your girlfie :) thanks a lot by the way i can't forget what you promise and what you saying to me idk lah boy :) just throw your promise and forget me :) make you life good :) i think you not same like other boy but just same :') sokay .. now you just in my memory :) thank you </3

thanks anep for make my life happy :) hope you and sys liya will happy ending :) bye takecare </3

Thanks fer Reading (:

Friday, April 1, 2011

sumpah syg kau !





heyya ! this adik angkat aku paling handsome and famous ahh ! budak hot lah katekan :D dia nampak matured right ? yeyy ! muda lagi dia :) name fitri syamir , memang sayang adik fitri nee lah even baru kenal kan  but memang syg mcm adik aku sendiri yeah lah aku mana ada adik lelaki :D dia sporting , gedik , anak mama
ahhaha ! itulah perangai syamir and tertarik dengan dia sebab dia namapak matang :) haizz just anggap adik fitri ne mcm adik aku sendiri sudah tak lebih pun , :) time tak kenal dia lagi , fikir dia same age sama aku , or tua sedikit sebab muka nampak matuired je kan , wotwoot ! dapat tahu dia muda dari aku 2 tahun .ouch tak sangka :D sama age dgn adik naim , haizz -.- sayang kau dik :)  haha best je die cakap mcm nee kat aku , haha
 


Thanks fer Reading (:

copyright@every note down at the above all OWNERSHIP EMEEYAKO ASAI