Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

мʏ ƨтαℓκɛя

my lovely doraemon :)

Friday, June 10, 2011

pretty girl ( yana )

yana sayang , thanks sebab tolong editkan blog i :) now dah nampak kemas lah sikit tidak hmm buruk jah :D btw thanks sangat-2 eh sayang <3 iloveyou honey . lawa header yang you buatkan dekat i ,thanks sangat bie . you banyak tolong , aww <3 thanks baby ;)


Thanks fer Reading (:

iloeyou guys ,

sayang , iloveyousomuch bie :) thanks  cause make my life shiny :D bie , i hope we'r forever sayang . i hope that :D sayang , tak mahu curang-2 tahu , ingat nee :) bby sayang awak <3


friends , thanks cause be my FRIEND babe . thanks because you all tak samobong dengan i yeah :) melly , ng yvone swan , hui meimei ,yana valancessa , dyya danqer , farah kyra , hee young ain , sis kyoko , sa'dieya domo , fana elmo , bya fienta , gwen stefinie ,sis eyka ,syra bella , bubu liena , anna evans , muchie wen , amira evans , eyla evans , erkaa staver ,ekin , anis beylla , nana avallyn , lemon fashinee ,fee biyy ,puteri fasha , nadya syakirah ,namiku kitade , moi moi adilla ,echaa stella ,rara rara v' , baba momoka , yaya bearry and other's . thanks guys . sorry tak taip name korang bukan tak mahu tulis but panjang sangat kan :) HAHA . 
Thanks fer Reading (:

Sunday, June 5, 2011

thanks for everything


 dear , thanks for everything :') i hargai you . thanks juga sebab always takecare pasal i and selalu layan i punya nonsense yang mengarut-2 :') thanks juga sebab sayang i , and bagi kasih sayang you :) thanks sangat2 sebab faham situation i no matter how . you tetap faham , thanks juga sebab everyday call i , text i and cakap benda yang sama dekat i " ILOVEYOU " you juga tak pernah bosan dengan i :) thanks for everyithing lah sayang :D i mengaku memang jarang lah BOYFRIEND macam you :) i hargai you , and i tahu i always make you brokenheart :') oh god i'm feel guilty at you and i wanna say SORRY :) i didn't mean it sayang . sorry . i hope you will happy with your new girlfriend later soon :D xD and takecare yourself . serious i'm tellin you that i'm cannot forget you and can't stop love you in my heart :) until now you still in my heart nobody in my heart :) thanks make my life shiny with you love <3
you know what my heart now tellin that i can't leave you :'( yes i can't serious . but we have did it too because i'm fearful that one day you will leave me :( how can i control my heart when you leave me ? and i afraid that your family will not accept me in your family :( oh god . i can't :( and i afraid too when you promise me anything but you can't full it your promise :) you are my love , my soul , my life and my memories :')
  ~ THANKS FOR EVERYTHING MOHD.HANIF BIN BAHARUDIN :') ~

Thanks fer Reading (:

copyright@every note down at the above all OWNERSHIP EMEEYAKO ASAI